• 2-3 hverdages levering
  • 30 dages gratis returret
  • Fri fragt over 500 kr.

Sådan stacker du dine halskæder

Vi elsker at stacke vores smykker, og vi elsker det udtryk, det giver os. Især halskæder er populære at stacke. Start med at overveje, hvilke sten, former og farver, som passer godt sammen. Du bestemmer. Der er nemlig ingen regler. Sammensæt dernæst dine kæder i forskellige længder. Det er her, du virkelig kan skabe magi med dit look. Når du vælger kæder i flere forskellige længder, så opnår du nemt det eftertragtede, stacked look, du ønsker.

Måske har du også en gammel halskæde derhjemme, som kan få nyt liv, når du sammensætter med en eller flere af vores halskæder med glimtende, kubiske zirkonia.

Alle vores halskæder har et forlængerstykke, så du nemt kan få forskellige længder.

Se alle vores halskæder her

 

Ring-stacking fuldender dit look

Det bedste ved stacking er, at du kan mikse og matche dine smykker alt efter dit humør og din energi. Hos os finder du ringe i forskellige former, størrelser og strukturer. Det gør dine stacking-muligheder uendelige.

Begynd med at finde nogle af dine enstens-favoritter og sammensæt med en eller flere allianceringe, som har kubiske zirkonia rundt langs kanten. Når du matcher en ring med volumen med en mere enkel ring, så er du allerede godt i gang, og vil opleve, at det begynder at blive sjovt. Måske begynder du at tænke i stacking-baner, når du er på arbejde eller i gang med at vaske tøj. Det er faktisk også tit her, at du får de gode idéer til dine stylinger.

Se udvalget af ringe til stacking her

Øreringe kan gøre så meget godt for dit look

Ørerne er den skønneste smykkelegeplads, og flere huller i ørerne er en tendens, der er kommet for at blive. Og vi elsker det, for det giver så mange sammensætningsmuligheder.

Prøv f.eks. at style vores nye creoler sammen med en eller to ørehængere. Det giver et fyldigt og unikt udtryk.

Hvis du har to huller i ørerne, der er placeret tæt på hinanden, kan du skabe en nærmest magisk effekt ved at bruge begge ørehængere i samme øre. Har du kun et enkelt hul i hvert øre, kan du gøre dit look endnu mere lækkert ved at tilføre en ear cuff, som ikke kræver huller i ørerne. Du placerer ear cuffen midt på øret. Øreringene fra Joanli Nor, er designet til at blive sammensat på kryds og tværs.

Mulighederne er uendelige, og du bestemmer, hvilke og hvor mange øreringe, der skal bruges for at skabe dit personlige look.

Find vores øreringe her

 

Sådan bruger du flere armbånd sammen

Stacking er den perfekte måde at skabe et personligt og unikt udtryk.

Med vores armbånd kan du få et feminint og elegant udtryk. Start med at vælge et armbånd med dit yndlingssymbol eller som har stor betydning for dig. Vælg derefter et armbånd, der har flere små vedhæng, der sidder smukt på håndleddet. Det skaber den perfekte kontrast. Når du stacker amrbånd er det godt at tænke i at have forskellige udtryk, så du både har enkle armbånd, armbånd med sten og nogle med mere fylde. Det giver et unikt og interessant look!

Går du efter et mere eksklusivt look, kan du vælge et af vores klassiske tennisarmbånd, som utvivlsomt vil skabe misundelsesværdige blikke.

Forelsk dig i de mange armbånd her