• 2-3 hverdages levering
  • Fri fragt over 500 kr.
  • 30 dages gratis returret
Banner

Ofte stillede spørgsmål

Vi får mange henvendelser, hvoraf de fleste spørgsmål er gengangere. For at gøre det nemt for dig, har vi lavet en liste med vores oftest stillede spørgsmål. Forhåbentligt finder du, det svar du søger. Hvis det ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på:

Telefon: 6611 1704

Mail: customerservice@noa.dk

Vores åbningstider: mandag–fredag 08.30 – 16.00. 

Bemærk, at vores kundeserviceafdeling er lukket på alle danske helligdage.

Joanli-nor.dk

Joanli Nor er et dansk brand, der er ejet af Nordahl Andersen. Nordahl Andersen håndterer hjemmesiden Joanli-nor.dk, herunder alle henvendelser, ordrer samt betalinger fra sitet. Derfor vil du opleve, at navnet Nordahl Andersen også fremgår på alle dokumenter og mails, du modtager fra os.

 

BESTILLING

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse, men jeg har sendt min ordre igennem

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse efter din ordre er sendt igennem, så råder vi dig til at tjekke dit spamfilter – også kaldet ”Uønsket mail”. Hvis dette ikke er tilfældet, så kontakt vores kundeservice på customerservice@noa.dk eller 6611 1704, og så vi kan tjekke om din ordre er gået rigtig igennem til os.

Jeg har ved bestilling oplyst forkert mail, telefonnummer eller leveringsadresse

Kontakt vores kundeservice på customerservice@noa.dk eller 6611 1704. Vi vil forsøge at ændre informationen. Bemærk, at det ikke er muligt at foretage ændringer på forsendelser, som allerede er afsendt fra vores lager.

Jeg ønsker at annullere min ordre

Ønsker du at annullere din ordre, så kontakt vores kundeservice på customerservice@noa.dk eller 6611 1704. Vi annullerer som udgangspunkt altid din ordre, dog er det ikke muligt at annullere en ordre, som allerede er afsendt fra vores lager.

Betalingskort og sikkerhed

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

Dankort
MasterCard
MobilePay
Visa / Visa Elektron

Hvis du betaler med kreditkort, vil du blive bedt om at indtaste kortets kontrolcifre. Du finder de tre kontrolcifre på bagsiden af dit kreditkort, oftest i højre side. Kontrolcifrene er nødvendige for, at betalingen kan gennemføres og for at opretholde et højt sikkerhedsniveau. Der kan også være andre tilsvarende sikkerhedsforanstaltninger.

Vores betalingssystem er opsat i samarbejde med blandt andre Payment Business Services (PBS).

Alt data, der transporteres mellem browseren og Joanli Nor i forbindelse med betalingen, er krypteret. Alle krypteringsmetoder er via en Secure Socket server (SSL).

To-faktor godkendelse

Ved betaling vil du blive bedt om at oplyse dit mobilnummer. Efterfølgende modtager du en SMS med en kode, som skal oplyses afslutningsvis for at færdiggøre betalingen.

 

FRAGT

Hvad koster fragt?

For information om vores fragtrater henviser vi til vores E-handelsbetingelser, afsnit 6. Levering.

Der er gratis fragt på alle ordrer over 500 kr.

Vi benytter PostNord, og din fragtpris vil fremgå af din ordrebekræftelse og faktura.

 

LEVERING

Hvornår leveres mine varer?

Alle ordrer forventes leveret 2-3 arbejdsdage efter ordreafgivelse. Der må i perioder med stor travlhed forventes længere leveringstid.

Hvis en bestilt vare ikke længere er tilgængelig, vil du blive kontaktet af vores kundeservice.

Hvordan leveres min vare?

Vi benytter PostNord ved forsendelser i Danmark og leverer kun til pakkeboks eller posthus. Forsendelsen leveres til det PostNord udleveringssted tættest på den angivne leveringsadresse i forbindelse med bestilling. Dog kun til posthus eller pakkeboks, som har ledige bokse. Når forsendelsen er afsendt fra vores lager, modtager du en faktura pr. mail samt en SMS med informationer om, hvor og hvornår pakken kan afhentes. Bemærk, at det i SMS’en og mailen vil fremgå, at ordren er afsendt fra Nordahl Andersen, som håndterer alle Joanli Nor-forsendelser.

Bemærk, at du bærer risikoen for salgsgenstanden efter leveringen. Ser emballagen ud til at være beskadiget, opfordrer vi til, at du kontakter Nordahl Andersens kundeservice.

Jeg har ikke modtaget information om, hvor jeg skal hente min pakke

Kontakt vores kundeservice på customerservice@noa.dk eller 6611 1704, som altid står klar til at hjælpe dig.

Jeg har ikke afhentet min pakke og nu er den sendt retur

Kontakt vores kundeservice på customerservice@noa.dk eller 6611 1704, som altid står klar til at hjælpe dig.

Hvis du har valgt ikke at afhente pakken, returneres denne automatisk til Nordahl Andersen igen. I sådanne tilfælde refunderes portoomkostninger ikke.

 

OMBYTNING

Hvordan kan jeg bytte min vare?

Kontakt vores kundeservice på customerservice@noa.dk, hvis du har fortrudt dit køb og i stedet ønsker en anden model. Det kan også være, hvis du har modtaget en ring, som ikke passer i størrelsen.

 

FORTRYDELSESRET

Jeg ønsker at gøre brug af min fortrydelsesret

Som kunde hos Joanli Nor har du altid 30 dages returret. Følg anvisningerne nedenfor, hvis du ønsker at gøre brug af vores gratis returret.

Før du returnerer dine varer til os, bedes du udfylde vores returformular, eller kontakte vores kundeservice på customerservice@noa.dk. Når vi har modtaget og behandlet din returformular, modtager du en mail fra PostNord eller dennes samarbejdspartner med pinkoder og informationer, som skal bruges ved print af returneringslabel i automaten ved en af PostNord eller dennes samarbejdspartners pakkebokse. Ved pakkeboksen skal du indtaste pinkoderne i automaten, hvorefter der udskrives en label, som påføres pakken. Herefter er din returforsendelse klar til afsendelse via pakkeboksen. Vælger du at sende retur på anden vis, står du selv for ansvaret og omkostningerne ved returnering.

Ved returnering af én eller flere varer, skal varen(e) være i ubrugt stand, returneres i original emballage samt være pakket forsvarligt.

Når vi modtager din pakke, sender vi en kreditnota til dig på mail, og beløbet tilbageføres til det betalingskort, du har anvendt i forbindelse med købet. Beløbet vil være synligt 1-2 dage efter modtagelsen af kreditnotaen. Vi refunderer betalinger modtaget fra dig vedrørende en eller flere vare(r) samt leveringsomkostninger, dog ikke gaveindpakning.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved returnering?

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Tilbagebetalingen sker først, når vi har modtaget varerne fysisk på vores hovedkontor i Horsens.

 

REKLAMATION

Hvornår kan jeg reklamere?

Du er berettiget til at reklamere inden for 2 år fra købsdatoen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd. Almindelig slitage er ikke omfattet af produktgarantien.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen eller fejlen ved varen.

Hvordan returnerer jeg min vare, hvis varen har fejl eller mangler?

Før du returnerer dine varer til os, bedes du udfylde vores reklamationsformular eller kontakte vores kundeservice på customerservice@noa.dk.

Du kan vælge mellem følgende muligheder:

At returnere varen og få refunderet købsprisen og alle leveringsomkostninger. Vores kundeservice behandler returvaren og pengene sendes retur 1-2 dage efter du har modtaget en kreditnota på mail. Bemærk, at pengene tilbageføres på samme kort, som er anvendt i forbindelse med købet.

At returnere varen og modtage en tilsvarende vare, dog forudsat, at vi kan levere en tilsvarende vare.

Når vi har modtaget og behandlet din reklamationsformular, modtager du en mail fra PostNord eller dennes samarbejdspartner med pinkoder og informationer til print af returneringslabel i automaten ved en af deres pakkebokse. Ved pakkeboksen skal du indtaste pinkoderne i automaten, hvorefter der udskrives en label, som påføres pakken. Herefter er din reklamationsforsendelse klar til afsendelse via pakkeboksen. Vælger du at sende retur på anden vis, står du selv for ansvaret og omkostningerne ved returnering.

Joanli Nor er ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld eller forkert fremsendt vare, og tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur, medmindre du har valgt at få en ny vare som erstatning for den oprindelige vare.

 

TILBAGEBETALING

Jeg har ikke modtaget refundering for varer, jeg har returneret?

Når vi modtager din pakke, sender vi en kreditnota til dig på mail, og beløbet tilbageføres til det betalingskort, du har anvendt i forbindelse med købet. Beløbet vil være synlig 1-2 dage efter modtagelse af kreditnotaen.

Hvis du oplever problemer eller ikke har modtaget beløbet, bedes du kontakte kundeservice på customerservice@noa.dk.